Hakkımızda

Canaz Yılmaz

HAKKIMIZDA

Canaz Yılmaz, Ticaret Hukuku'nda uzmanlaşmış Avukatları ile İstanbul’da uluslararası ticaret danışmanlığı alanında faaliyette bulunmakta olan bir hukuk bürosudur. Müvekkillerine ulusal ve uluslararası Ticaret Hukuku alanında destek sunmaktadır.

Kendi alanında edinmiş olduğu ve ayrı ayrı her müvekkilinin ihtiyaçlarına odaklanmaktan gelen geniş tecrübesi ile Canaz Yılmaz, en etkili ve ihtiyaca en uygun çözümleri sağlamak adına tıpkı bir iç birim gibi müvekkilleri ile uyumlu ve yakından çalışmaktadır.

Canaz Yılmaz ekibi, ulusal ve yabancı yatırımcıların faaliyetlerinde çok çeşitli alanlarda yüksek kalite danışmanlık hizmeti ve pratik hukuki çözümler üretmektedir. Özellikle dış ticaret, yatırım ve start-up danışmanlığı, kurumsal yeniden yapılandırma ve sınır ötesi ticari işlemler gibi alanlarda çözümler sunmaktadır. Canaz Yılmaz müvekkilleri aynı zamanda ticari süreçlerinde hukuki açıdan iş geliştirme ve yönetim danışmanlığı hizmetleri de alabilmektedir.

Yatırım göçü Canaz Yılmaz’ın küresel alanda uzmanlık sahibi olduğu alanlardan biridir. Bu sayede Canaz Yılmaz müvekkilleri uluslararası yatırım süreçlerinin organizasyonunda ve bütün göçmenlik meselelerinde destek alabilmektedirler.

Canaz Yılmaz geleneksel iş modeli ve modern sistemleri kaynaştırmak hedefindeyken aynı zamanda müvekkillerine en yeni teknolojik felsefelerle uyumlu üst düzey kurumsal kişilik kazanma yolunda bütüncül bir hukuki destek sunar. Canaz Yılmaz tarafından şeffaf, etkili, doğru ve zamanında raporlama esasları dahilinde sunulan hukuki destek özellikle tüzelkişi müvekkillere artı değer katan temel nitelikleridir.

İstanbul’da konumlanmış merkez ofisi ile Canaz Yılmaz Türkiye’nin 81 ilinden hukuk bürolarıyla iş birliği içinde olduğu gibi uluslararası düzeyde Almanya, Fransa, İngiltere, Kanada, Birleşik Arap Emirlikleri dâhilinde birçok hukuk bürosu ile işbirliği içinde faaliyetlerini sürdürmektedir.

Bu vizyonla, Canaz Yılmaz önde gelen uluslararası hukuk büroları arasında tercih edilen bir yerde olmayı hedeflemektedir.



Masaüstü Görünümüne Geç