Yabancı Yatırım ve Start-Up Danışmanlığı

Alanında Sunduğumuz Hizmetler

YABANCI YATIRIM VE START-UP DANIŞMANLIĞI

Canaz Yılmaz, yabancı yatırımcıların ihtiyaçlarını karşılamak için geniş bir yelpazede hukuki hizmetler sunmakta ve perakende ve kurumsal yatırım şirketleri, yatırım fonları, yatırım danışmanları, sponsorlar, yöneticiler gibi neredeyse her türlü yatırımcıyı temsil etmektedir. Canaz Yılmaz, temsil ettiği yatırımcılar Türkiye pazarına girmeden önce engin sektör tecrübelerine dayanarak ön pazar araştırması yapmakta ve muhasebe, vergi ve emlak gibi destek hizmetleri ile ilgili olarak Müvekkillerine son derece güvenilir önerilerde bulunmaktadır.


Canaz Yılmaz Türkiye'ye yatırım yapan yabancı girişimcilerin ve yurtdışında yatırım yapan Türk girişimcilerin, küresel yatırım fırsatlarından ve yabancı yatırım teşviklerinden yararlanabilmelerine yardımcı olmakta ve doğrudan yabancı yatırımlarının sorumsuz ve verimli süreçler olmasını temin etmektedir.


Canaz Yılmaz aynı zamanda kurumsal ekosistemler için vazgeçilmez bir faktör olan start-uplara da kuruluşları, yatırım sözleşmeleri, hukuki inceleme raporları, kullanıcı ve hizmet sözleşmeleri, gizlilik sözleşmeleri gibi birçok konuda hizmet vermektedir.

Masaüstü Görünümüne Geç