Dava & Uyuşmazlık Çözümü

Alanında Sunduğumuz Hizmetler

DAVA & UYUŞMAZLIK ÇÖZÜMÜ

Canaz Yılmaz, müvekkillerine her türlü alanda profesyonel hukuki dava hizmetleri sunmaktadır. Hukuk büromuz, anlaşmazlıkları pahalı ve uzun süren davalara gerek kalmadan çözmeyi amaçlamaktadır.


Canaz Yılmaz aynı zamanda müvekkillerine tahkim, arabuluculuk ve uzlaşma gibi alternatif uyuşmazlık çözüm yöntemleri konusunda da yardımcı olmaktadır. Müvekkillerine yardımcı olmak için uyuşmazlıkları önleyici bir yaklaşım izliyor olsa da anlaşmazlıkların çözülemediği noktada müvekkilleri için en avantajlı sonuçlara ulaşmayı amaçlamaktadır.


Modern bir alternatif uyuşmazlık çözüm yöntemi olan arabuluculuk, Canaz Yılmaz 'ın aktif olarak rol aldığı alanlardan biridir. Arabuluculuğa ilişkin yakın zamanda Türkiye'de yürürlüğe girmiş olan yeni mevzuat sayesinde, taraflar özgür iradeleri ile hem dava öncesinde hem de dava sürecinde hukuki ihtilaflarını arabuluculuk yoluyla çözümleyebilirler. İsteğe bağlılık, eşitlik, gizlilik, müzakereler sırasında sunulan ifadelerin ve belgelerin kullanımının yasaklanması temel ilkelerine sahip olan arabuluculuk, tarafların, üçüncü bir kişinin karar vermesi yerine, çift taraflı kazanç müzakereleri yoluyla kendi çözümleriyle sonuçlandırmalarını sağlar. Dava yoluyla yıllarca sürebilecek ihtilaflar, arabuluculuk ile zaman ve maliyet kaybı olmaksızın etkin bir şekilde çözülebilir.

Masaüstü Görünümüne Geç