Göçmenlik & Vatandaşlık Hukuku

Alanında Sunduğumuz Hizmetler

GÖÇMENLİK & VATANDAŞLIK HUKUKU

Canaz Yılmaz, Türkiye'de kurumsal ve bireysel müvekkilleri için küresel yeniden konumlandırma ve ilgili idari hizmetler sunan İstanbul’un önde gelen hukuk bürolarından biridir.


Canaz Yılmaz, Müvekkillerine ve ailelerine, yurtdışına taşınmanın zorlu süreci boyunca güvenli bir şekilde rehberlik etmekte, ortaya çıkabilecek tüm sorunlarda yardımcı olmakta ve Müvekkillerin günlük işlerine ve sosyal hayatlarına kısa sürede dönebilmeleri için hukuki ve idari her türlü desteği sunmaktadır.


Canaz Yılmaz hem Türkiye'ye gelen yabancıların kısa süreli, aile, öğrenci, uzun süreli vb. oturma izinlerinin alınması ve oturma izni uzatma başvurularının yapılması, takibi ve sonuçlandırılması, Doğrudan Yabancı Yatırımlar Kanununa tabi olan ve olmayan şirketler nezdinde istihdam edilecek yabancıların çalışma izin başvuru, muafiyet, uzatma ve iptal süreçlerinin yönetilmesi, yabancı plaka ve sürücü belgelerinin dönüştürülmesi, göç belgelerinin hazırlanması ve vize problemlerinin çözümü ve Turkuaz Kart başvurusu gibi birçok konuda hizmet vermektedir.


Ayrıca yabancı müvekkillerinin Türk vatandaşlığı kazanmaları ve Türk müvekkillerinin özellikle Kanada ve AB ülkelerinde yatırım yolu ile çalışma izni ve vatandaşlık kazanmaları için gerekli başvuruları yapmakta, yürütmekte ve sonuçlandırmaktadır.

Masaüstü Görünümüne Geç